Laatste Wens Uitvaartverzorging

Paola Cannito

Kennismaken?

Vrijblijvend gesprek op locatie
l

Kies uw uitvaartverzorger

Ongeacht uw uitvaartverzekeraar

Sinds 2009

Een begrip in de regio

Laatste Wens Uitvaartverzorging Diemen

Laatste Wens Uitvaartverzorging verzorgt sinds 2009 persoonlijke uitvaarten in onder meer regio Diemen, Amsterdam, Zaanstad, De Ronde Venen en Almere. Wij streven ernaar om aan elke uitvaart een uiterst persoonlijk karakter te geven. Afscheid nemen van een geliefde blijft een zwaar proces vol verdriet en machteloosheid. Hierin bieden wij graag enige verzachting met een eervolle, persoonlijke uitvaart als mooie herinnering om op terug te kijken. Geen wens of idee van de overledene of nabestaanden is hierbij vreemd. Samen bekijken we de mogelijkheden om de uitvaart volledig naar wens te laten verlopen. Afscheid nemen doe je tenslotte maar een keer.

”Persoonlijke uitvaartverzorging voor een mooie herinnering”

Laatste Wens Uitvaartverzorging

Persoonlijke uitvaartverzorging met thema uitvaarten

Met uiterst persoonlijke uitvaartverzorging onderscheidt Laatste Wens Uitvaartverzorging zich van de standaard uitvaartverzorger. Juist doordat wij bewust kleinschalig zijn gebleven is er heel veel mogelijk, voor zowel uitvaarten met een laag budget als exclusieve uitvaarten. Onze thema uitvaarten bewijzen ons onderscheidende karakter in het bijzonder. Zo hebben wij uitvaarten verzorgd op het strand, in een stamcafé, in een dierentuin en op andere alternatieve locaties. Ook bieden wij de nieuwe manier van opbaren aan, zodat de overledene ook thuis opgebaard kan worden. Wij gaan altijd tot het uiterste om u zo goed mogelijk te begeleiden. Indien gewenst bieden wij ook nazorg aan.

Referenties

Beste Paola,

Onze dank is groot voor de uitstekende en liefdevolle begeleiding tijdens het verzorgen van de uitvaart. Als u iemand zoekt die de juiste aandacht geeft bevelen wij iedereen Laatste Wens Uitvaartverzorging aan!

Mirjam de Vogel

Laatste Wens Uitvaartverzorging

Wat kenmerkt Laatste Wens Uitvaartverzorging?

N

Goed in thema uitvaarten

N

Ervaren met kinderuitvaarten

N

Ook goedkope uitvaarten mogelijk

N

Zeer persoonlijke uitvaartverzorging

N

Wij staan voor u klaar, ook na de uitvaart

N

Wij verzorgen zowel crematies als begrafenissen

N

Thuisopbaring mogelijk met nieuwe manier van opbaren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer informatie over Laatste Wens Uitvaartverzorging in Diemen?

Neem dan gerust contact op. Een vrijblijvend gesprek op locatie is altijd mogelijk. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Diemen, Amsterdam, Zaanstad, De Ronde Venen en Almere.

E

Laatste Wens Uitvaartverzorging

KvK: 34338720

Bel ons: 020-7736634

Dag en nacht bereikbaar